Co nas wyróżnia

Stærk på alle parametre

FAKRO ovenlysvinduer er designet til at være omdrejningspunktet i ethvert rum hvor de monteres uanset om de sidder enkeltvis eller i kombinationer af flere. Det flotte design af vinduerne er fulgt op af de højeste kvalitetskrav i udvikling og produktion, hvilket tilsikrer, at man kan være sikker på den flotte finish i mange år frem.

Vores vinduer tilbyder en kombination af energieffektivitet, moderne design, sikkerhed og lang levetid.

 

Energooszczędna konstrukcja

ENERGIRIGTIGE LØSNINGER

Med FAKRO ovenlysvinduer har man muligheden for at bringe isoleringsevnen op på højeste niveau. Ingen af vores vinduer har parametre, som ikke lever op til tidens krav. Men det er muligt at bestille sit FAKRO ovenlysvindue med en Uw-værdi helt ned til 0.58 W/m2K (det passive FTT/U U8 Thermo vippevindue).

FAKRO markedsfører desuden en lang række forskellige vinduestyper, som alle har det til fælles, at de overholder gældende krav og normer på det danske marked.

 

Duża ilość naturalnego światła

MASSER AF SOLLYS
Designet af FAKRO ovenlysvinduer har været med fokus på slanke linjer, som tillader mest muligt naturligt lys ind i rummet og ser rigtig godt ud. Netop naturligt lys er meget vigtigt for vores trivsel og den mest effektive måde at få den rette mængde sollys ind i rummet på, er ved at montere ovenlysvinduer i taget.

 

Window reinforced structure – topSafe system

topSafe SYSTEM
FAKROs patenterede topSafe system sikrer bedst muligt mod indbrud via ovenlysvinduet. Takket være ekstra stærke hængsler og låse, er det ikke muligt at tvinge sig let adgang gennem vinduet udefra. Systemet er standard på alle vores ovenlysvinduer.

TopSafe systemer består af: 

  • Et innovativt montagesystem
  • Specialfremstillede hængsler og beslag
  • Metalelement som styrker låsemekanismen
  • Metal-lameller som besværliggør indbrud via vinduet

 

III safety class
SIKKERHEDSKLASSE III
Hærdet glas kombineret med topSafe systemet gør, at FAKRO ovenlysvinduer overholder kravene i Sikkerhedsklasse III inklusiv glasdelen jf. normen EN 13049. FAKRO var først ude med at introducere hele sortimentet af vinduer som overholder Sikkerhedsklasse III indenfor sikkerhed. Dermed satte FAKRO sit aftryk på en ny og forbedret standard indenfor ovenlysvinduer.

 

 

Automatyczny nawiewnik V40P

AUTOMATISK VENTILATION
FAKRO V40P automatisk ventilation er som udgangspunkt monteret på samtlige FAKRO ovenlysvinduer produceret i fyrretræ. Den aktiveres ved ændringer i lufttrykket og sikrer dermed den helt rigtige balance med frisk luft i rummet uanset hvorledes vejret arter sig udenfor.

V40P Ventilation er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer i Danmark.

 

TRÆKVALITET / FSC
Det fyrretræ, som FAKRO benytter viser på bedste vis den høje kvalitet som bygges ind i produkterne. Ikke kun fremstår træet knastfrit og med en tæt struktur, men det er tilmed FSC-certificeret. Vores dobbelt vacuum proces med vandbaserede konserveringsmidler tilfører træet varig stabilitet og samtlige vinduer gennemgår en behandling med to lag med miljøvenlig lak. Det betyder, at man med et FAKRO ovenlysvindue ikke behøver at bruge tid og kræfter på at efterbehandle vinduerne i årene frem.

 

VINDUESTYPER TIL RUM MED HØJERE FUGTIGHED
FSC-godkendt fyrretræ i højeste kvalitet uden knaster og velegnet til rum med forhøjet luftfugtighed, såsom badeværelse og køkken.  Overfladerne er vand- og snavsafvisende og dermed lette at rengøre. Ovenlysvinduer i standard hvid polyuretanlak er vedligeholdelsesfri og gulner ikke, selv efter mange år. Polyretanlak i tre lag giver ekstra styrke (farvekode NCS S 0502-Y).
 

KVALITET I DETALJEN
FAKRO bygger kvalitet ind i produkterne. Den sorte varmkant i ruden mindsker risikoen for kondens. Alle vores trævinduer er produceret med FSC-godkendt træ i højeste kvalitet. Glasset kan leveres i flere lag og kvaliteter, men har alle en høj energieffektivitet til fælles. Samlekvaliteten giver en lækker finish og sikrer en lang og uproblematisk levetid.

 

ENKEL MONTAGE
Folk gider ikke noget, der er bøvlet, tager tid at sætte sig ind i, og er meget anderledes end det de kender. Tingene skal ikke afvige, det er for dyrt. Vi taler løbende med vores kunder og vi har noteret os det de siger: “Det tager ikke længere tid at montere et FAKRO ovenlysvindue!”

 

KUNDEN-FØRST-GARANTI - OP TIL 20 ÅRS GARANTI
FAKRO tilbyder 10 års garanti på ovenlysvinduerne og du har mulighed for at opgradere til 20 års garanti på glas og hængsler på udvalgte vinduestyper. Vi er der for kunderne før, under og efter købet.

 

VI STÅR VED VORES HØJE KVALITET.

 

Garanti

Garanti

Vi står ved vores høje kvalitet.