Innovation på højt niveau

Innovation på højt niveau

 

Innovation på højt niveau

Innovation på højt niveau

 

 

FAKRO ovenlysvinduet i 3- og 4-lags glas er alle produceret med udgangspunkt i thermoPro teknologien.

Konceptet består af endnu højere fokus på kvalitet, bedre parametre indenfor energi og sikkerhed og en endnu lettere montage.

FAKRO thermoPro teknologien består af:

 

FORBEDRET THERMOISOLERING AF VINDUET

Innovation på højt niveau


 FORBEDRET THERMOISOLERING AF VINDUET

 

Energiforbruget i boligen hjælpes på vej ned med de rigtige ovenlysvinduer produceret med thermoPro teknologien fordi vinduerne er udstyret med energoptimeringsmaterialer i hulrummene i vinduesrammen. Dertil monterer FAKRO ruder i vinduerne med en speciel overfladebehandling, som er med til at sikre en endnu bedre isolering af det samlede ovenlysvindue.

 

TRÆ I HØJESTE KVALITET

Innovation på højt niveau TRÆ I HØJESTE KVALITET

De nedre hjørner på vindueskarmen er udstyret med dræn, som leder vand væk fra træet og dermed er med til at sikre, at træet ikke udsættes for fugt. Ved at fjerne fugt, som kan samle sig nederst på karmen, forbliver træet smukt og intakt og man opnår labg levetid for ovenlysvinduerne.

 

FORBEDRET TÆTHED AF VINDUET

Innovation på højt niveau FORBEDRET TÆTHED AF VINDUET

Ovenlysvinduer som er produceret på baggrund af thermoPro teknologien består af 3. og 4. klasse af tæthed jf. norm EN12207. Grundlæggende går denne norm på nedbringelse af uønsket indtrængende luft ind i rummet. Den luft man måtte ønske ind i rummet når vinduet er lukket skal udelukkende komme fra den manuelle ventilation som er standard på FAKRO ovenysvinduerne (kan dog bestilles uden ventilation).

 

ENKEL MONTAGE

Innovation på højt niveau ENKEL MONTAGE

Nye, moderne beslag muliggør justeringer af ovenlysvinduet under montage og dermed gøre processen mere enkel og hurtig. FAKRO benytter Torx skruer, som giver en smuk finish.