Innovation er kernen i al FAKRO-forskning og -udvikling - FAKRO

Innovation

Innovation

Kreativitet ændrer verden omkring os.

FAKRO har altid investeret i udvikling af eksisterende og nye produkter. Det er kernen i vores succes i verden som en af de største producenter af ovenlys og trapper. FAKRO råder over et moderne testcenter på fabrikken i Polen, hvor de nye unikke løsninger udvikles og testes inden de lanceres på markederne rundt i verden.

Man kommer aldrig foran om man træder i andres fodspor og derfor er det så vigtigt, at vi kan være med til at udvikle markedet for nye løsninger og produkter.

 

Den nye generation af tophængte ovenlysvinduer, preSelect Max , er en hybrid mellem to funktioner. Man kan benytte vinduet som et tophængt vindue og som et vippevindue og det uden at gå på konpromis med sikkerhed og stabilitet ved brugen af vinduet.

Skiftet mellem de to funktioner foregår enkelt og ligetil ved at klikke på den grønne skudrigle nederst i venstre hjørne af vindueskarmen. Inde bagved finder man et unikt system af mekanik som er med til at sikre, at funktionen man vælger er den rigtige og at den fungerer optimalt til alle tider.

 

Okna uchylno-obrotowe preSelect

 

 

Den innovative tagaltan, FGH-V/U Galeria, har tvillinge vinduesrammer, som skaber en tagaltan når de åbnes indefra. Det øvre tophængte vindue åbner opad, mens den nedre ramme tilter ud ad og derved skabes altanen. Dér hvor vinduet virkelig er unikt er måden hvorpå de beskyttende siderælinger umærkeligt falder tilbage ind under falsen når man lukker det igen. Det giver et smukt udseende udefra og man slipper for at rælinger klaprer og larmer i blæsevejr.

 

 

Okno dachowe Galeria

 

 

FAKROs moderne og elektriske markise sikrer stor komfort både ved brugen og ved at sænke temperaturen i rummet på varme solskinsdage. Det betjenes enten med en fjernbetjening eller med en vægkontakt og man kan placere markisen trinløst hvor man måtte ønske det. FAKRO markisen er hel-automatisk og kan selv justere mængden af solvarme i rummet. Det et et smukt produkt med enkle, slanke linjer. Strømtilførsel kan ske via solens energi, Solar, eller via elnettet, Z-Wave.

 

Markiza elektryczna