FAKRO Fladtagsvinduer

Fladtagsvinduer fra FAKRO er en glimrende løsning til at oplyse interiøret med naturligt dagslys, når det er umuligt at installere andre typer vinduer, eller der ikke er nok lys i rummet. En af de vigtigste fordele ved disse vinduer er deres høje varmeisoleringsevne, hvilket også er vigtigt for det naturlige miljø. Takket være naturligt lys kommer interiøret til live og skaber en harmonisk aura, der har en positiv indvirkning på din velvære. Vinduerne har høj modstandsdygtighed og bevarer deres funktionalitet og udseende i mange år fremover, uanset intenst sollys, regn eller sne.

FAKRO tilbyder en bred vifte af ovenlysvinduer til flade tage for at imødekomme en række kundebehov og præferencer. Elektriske fladtagsvinduer giver fuld kontrol over ventilationen, mens modeller med fast karm er ideelle til rum, hvor man blot ønsker at bringe naturligt lys ind.

LYSET

Lysstrømmen gennem vinduer monteret i taget hjælper med at regulere vores døgnrytme, påvirker søvnkvaliteten, forbedrer humøret og øger energien i løbet af dagen. Det har også en positiv indflydelse på vores produktivitet, koncentration og kreativitet. Specielt designede former på ramme- og karmprofilerne gør, at fladtagsvinduer giver op til 16% større glasareal sammenlignet med konkurrenternes løsninger. FAKRO vinduer skaber behagelige interiører, der er lyse, rummelige og fulde af harmoni.

 

SIKKERHED

Ruder anvendt i vores vinduer er modstandsdygtige over for hagl og kommer med den højeste slagfasthedsklasse. De er karakteriseret ved en meget høj klasse B reaktion på brand i henhold til PN-EN 13501-1, hvilket minimerer risikoen for brandspredning.

 

ØKONOMI

FAKRO fladtagsvinduer udmærker sig ved deres høje varmeisoleringsegenskaber. De forhindrer varmetab om vinteren og overdreven varmeindtrængning om sommeren. Deres fremragende isoleringsevne giver os mulighed for at reducere det nødvendige energiforbrug til rumopvarmning. Dette er ikke kun godt for vores pengepung, men bidrager også positivt til beskyttelse af miljøet, hvilket passer godt med ånden i GO GREEN-filosofien fra FAKRO.

 

KOMFORT

Vores tilbud omfatter et bredt udvalg af indvendigt og udvendigt tilbehør til vinduer monteret på flade tage, der forbedrer komforten ved at bo i oplyste rum markant. De originale AMZ markiser giver fremragende kontrol over mængden og intensiteten af det indkommende sollys og varme, mens det indvendige ARF/D mørklægningsgardin lukker helt af for dagslys for den ultimative nattesøvn.

 

SPECIALMÅL

Ud over standardstørrelserne kan type F og type G fladtagsvinduerne fremstilles i specialmål, der kan tilpasses perfekt til individuelle præferencer og krav. Som svar på højere isoleringsstandarder muliggør vi udskiftning af gamle vinduer med nye, uanset deres størrelse.

 

STEP ON

FAKRO DXW Step On fladtagsvinduet blev anerkendt med de prestigefyldte ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture - Best of Best. Den forstærkede ramme gør det muligt at installere den i et terassegulv eller lign og gør det muligt at gå på glasset. Med specielle designfunktioner såsom forbedret bæreevne og et holdbart, skridsikkert glas kan du frit gå hen over dets overflade.