Loft ladders

Originale FAKRO lofttrapper

FAKRO lofttrapper muliggør en sikker og let adgang til loftsrummet uden at man behøver at montere dyre og pladskrævende stationære trapper. Lofttrapperne fra FAKRO imødekommer alle tekniske og sikkerhedsmæssige krav samtidig med at brugeren let og sikkert kan komme til og fra loftet.

Som kunde opnår du en række klare fordele ved at vælge trapper fra FAKRO:

LEVERES KOMPLET

FAKRO lofttrapper leveres altid komplette så man ikke selv skal til at samle dem. Montagesystemet gør det muligt for én person at montere trappen, samt at tilpasse trappens længde til højden i rummet.

PLADSBESPARENDE

En FAKRO lofttrappe kræver meget begrænset med plads når stigen foldes ud og når den samles igen - takket være den innovative konstruktion.

BRUGERVENLIG BETJENING

Konstruktionen af FAKRO lofttrapper er gennemtænkt og logisk hvilket betyder, at betjeningen af trappen er meget enkel og lige til. Lofttrapperne leveres standard med en betjeningsstang.

EKSTRAUDSTYR

Du kan frit vælge mellem forskelligt ekstraudstyr til dine lofttrapper - enten inden anskaffelsen eller efter.

ENERGI

FAKROs produkter lever alle op til tidens krav om høj energieffektivitet i boligen.

KVALITET & GARANTI

FAKRO er en af verdens største producenter af trapper, stiger og skunklemme til ethvert formål og vi ved, at det er billigst at producere kvalitet. Vi yder derfor 3 års fuld garanti på hele programmet.
 

Sortiment af lofttrapper

Øvrigt sortiment