Loft ladder accessories

 

Tilbehør til lofttrapper og trapper

Rækværk LXB-U

Loft balustrade LXB-U

Beskyttelsesrækværk udført i fyrretræ, sikrer loftsåbningen fra loftsetagen, og gør det også nemmere at gå ned af trappen. Den monteres direkte i gulvet på loftet ved hjælp af kantbeslag til montage. Rækværkets størrelse er tilpasset den største størrelse lofttrapper – 86 x 140 cm, og det kan anvendes ved alle mindre trappestørrelser.

 

Kantlister LXL

Kantlister tjener til at dække revner omkring trappen, som er opstået i forbindelse med monteringen i loftet. De er udført i fyrretræ i naturlig farve (LXL-P) eller hvis (LXL-W) eller af PVC (listerne LXL-PVC). Enkel og let montage giver en hurtig og æstetisk finish på den monterede trappe. I tilfælde af PVC lister kræves der ikke nogen søm for at sætte dem fast til karmen. LXL-PVC lister føres i hvid farve.

LXL

LXL

LXL

LXL

LXL-PVC

 

LXL-PVC

LXL-PVC

LXL-PVC 

 

Fødder LXS

Stile ends LXS

Fødder i brun farve monteres på stigens sidste segment som finish på trappen. Det giver trappen et æstetisk udseende, og takket være den rigtige formgivning forbedrer det stigens stabilitet. Egenskaberne i det materiale som de er udført i medfører at de ikke ridser i gulvoverfladen. Tilgængelige for segmenttrapper med træstige (med undtagelse af stiger i 4 segmenter).

 

 

 

 

 

Topkarm LXN

Box extension LXN

Topkarm udført i fyrretræ passer perfekt sammen med karmen som er monteret på loftstrapper, og gør det samtidigt muligt at afslutte hullet i loftet på en æstetisk måde. I tilfælde af etageafgrænsninger som er tykkere end 31 cm, for trapper med 4 segmenter, samt LST og LSZ Saxe-trapper tjener topkarmen ydermere som et element der forlænger karmens højde, og gør det muligt at montere LXW-luge.
 

 

Topluge LXW

Upper hatch LXW

Toplugen forhindrer at der blæser støv ind og samler sig på lemmens overflade og stigen på den sammenfoldede loftstrappe. Den forbedrer parametrene for trappens isolering og tæthed. Toplugen består af en ramme med en termoisolerende lem med en tykkelse på 3,6 cm, beslag, greb til forstærkning, servomotor på gas, samt drejelige greb til at lukke. Rammen er endvidere udstyret med en omsluttende tætningsliste.

 

Greb LXZ

Handle LXZ

LXZ Greb gør det muligt at lukke LXW-lugen fra loftslokalet, dvs. mens der udføres vedligeholdelsesarbejder på loftet eller på taget.

 

 

 

 

 

Kantbeslag til montage LXK

Installation brackets LXK

Kantbeslag til montage gør det lettere og hurtigere at montere trappen i loftet. Monteret i hjørnerne på karmen stabiliserer de konstruktionen og garanterer at diagonalerne holder den samme længde. De stifter der er skruet ind i kantbeslagene sikrer at trappen i loftet hurtigt og nøjagtigt bringes i vater.
 

 

Isoleringssæt LXD

Insulation kit LXD

Isoleringssættet tjener til en hurtig og tætsluttende udførelse af termisk isolering af åbninger mellem karmen på den monterede trappe og åbningen i loftet. Anvendelsen af dette sæt gør det muligt at opnå en såkaldt „varm montage”, som er særlig vigtig ved energirigtigt byggeri og i passive (bæredygtige) huse. I sættet indgår der en fugtbestandig krans og termoisolerende materiale i form af klodser af fåreuld samt krans, som tillader fugtgennemtrængning.