Types of loft ladders

Produktprogram

Oversigt over lofttrapper, skunklemme og hemsestiger

 

THERMO LOFTTRAPPER I TRÆ

FAKRO LWK Komfort 36 lofttrappen er Danmarks mest efterspurgte model. Den forener smukt design med brugervenlighed og værdi for pengene. Den produceres i mange standardstørrelser.

FAKRO LWL Extra 56 lofttrappen er vores nyeste bud på en trappe, der forener en endnu bedre Uw-værdi med flere features såsom ekstra gelænder og en gasfjeder til at lette betjeningen af trappen.

 

SUPER-THERMO LOFTTRAPPER I TRÆ

FAKRO LTK Energy 66 lofttrappen kombinerer endnu lavere varmetab med høj brugervenlighed, alt sammen til en fornuftig pris.

FAKRO LWT Super Energy 80 lofttrappen anbefales til byggeri med stort fokus på energioptimering, hvor vægten er lagt på at formindske varmetabet mest muligt.

 

BRANDSIKRE LOFTTRAPPER I TRÆ

FAKRO LWF45 Brandsikker lofttrappen er en ny generation af sikre lofttrapper som beskytter mod gennembrud af ild og røg fra loft til rum i tilfælde af brand i mindst 45 minutter. Samtidig er trappen designet med mest mulig komfort og brugervenlighed.

 

THERMO LOFTTRAPPER I METAL

FAKRO LMK Komfort 36 lofttrappen i stål er et stærkt alternativ til den samme trappe i træ. Den er udstyret med et gelænder for øget komfort og skridsikre trin.

FAKRO LMP Laaang 36 er en nyhed blandt lofttrapper på det danske marked. Trappen er op til 366 cm lang og kan dermed nå steder hvor de færreste lofttrapper kan nå. LMP er produceret i stål og kan tage en samlet vægt på op til 200 kg.
 

BRANDSIKRE LOFTTRAPPER I METAL

FAKRO LMF45 Brandsikker lofttrappen i stål forkæler brugeren med udstyr som gør dagligdagen lettere og komfortabel samtidig med at den beskytter mod gennemtrængende ild og røg i mindst 45 minutter.

FAKRO LMF120 Brandsikker lofttrappen i stål forkæler brugeren med udstyr som gør dagligdagen lettere og komfortabel samtidig med at den beskytter mod gennemtrængende ild og røg i mindst 120 minutter.

 

SAXE-TRAPPER I METAL

FAKRO LST Saxe 36 lofttrappen er en smart måde at løse pladsproblemer på. Trappen er skræddersyet til små rum, hvor en almindelig lofttrappe ikke passer ind. Derudover er Saxe-trappen meget fleksibel og man kan både tilføje flere trin og fjerne dem efter behov.

 

BRANDSIKRE SAXE-TRAPPER I METAL

FAKRO LSF60 Saxe Brandsikker lofttrappen fungerer som en branddør i tilfælde af brand. Trappen er skræddersyet til små rum, hvor en almindelig lofttrappe ikke passer ind. Derudover er Saxe-trappen meget fleksibel og man kan både tilføje flere trin og fjerne dem efter behov.

 

Folding metal section loft ladders

Lofttrapper i træ

Metal section loft ladders

Lofttrapper i metal

Scissors loft ladders

Saxe-trapper

Stationary staircase

Hemsestiger

Accessories

Tilbehør

L-shaped combination door

Skunklemme

 

SKUNKLEMME I TRÆ

FAKRO DWK Standard skunklemmen er en bestseller i Danmark og er et godt udgangspunkt for montage af en skunklem hvor relevant i en skunk. Den kan monteres som højre- eller venstresidet. DWK Standard leveres med kantlister i naturfarve med en bredde på 3,5 cm. En hvid HDF-plade er påklæbet DWK Standard.

FAKRO DWT Thermo skunklemmen har fokus på en meget lav u-værdi og er derfor isoleret kraftigt for at kunne holde den lovede værdi. Den kan monteres som højre- eller venstresidet og DWT Thermo leveres med kantlister i naturfarve med en bredde på 3,5 cm. En hvid HDF-plade er påklæbet DWT Thermo.

FAKRO DWF45 Brandsikker skunklemmen overholder kravene til mindst 45 minutters brandbeskyttelse. Desuden har den meget høj energieffektivitet med en u-værdi på linje med DWT Thermomodellen. Dette er opnået ved en kraftig isolering af skunklemmen. Den kan monteres som højre- eller venstresidet og DWF45 Brandsikker leveres med kantlister i naturfarve med en bredde på 3,5 cm. En hvid HDF-plade er påklæbet DWF45 Brandsikker.

 

HEMSESTIGER I TRÆ

FAKRO MSP NatureLine hemsestigerne er bestsellers i Danmark og har taget de danske kunder med storm. Foruden denne meget populære ubehandlede model, findes hemsestigerne i standardfarverne sort, hvid og antracit og kan desuden bestilles i 8 moderigtige RAL-farver, alle i en langtidsholdbar 2-lags lak. Stigerne er produceret i grantræ. De leveres som standard med monteringsbeslag og et gelænder, som kan monteres på højre eller venstre side, helt efter eget ønske og for at yde maksimal sikkerhed ved brugen.

FAKRO MSP WhiteLine er skræddersyet til det moderne hjem og den travle hverdag. Hemsestigen leveres med en 2-lags langtidsholdbar og økologisk lak (RAL 9010) mod en beskeden merpris. Derved slipper man for selv at skulle hive sandpapir, maling og pensel frem i fritiden.

FAKRO MSP BlackLine er skræddersyet til det moderne hjem og den travle hverdag. Hemsestigen leveres med en 2-lags langtidsholdbar og økologisk lak (RAL 9005) mod en beskeden merpris.

FAKRO MSP AntracitLine i en smuk og moderigtig antracit 2-lags langtidsholdbar økologisk lak (RAL 7016). Stigen er er skræddersyet til det moderne hjem og den travle hverdag.

FAKRO MSP ColourLine har de samme kvaliteter og fordele som de øvrige produkter i MSP-familien. Det er originale produkter hvor det hele er med til prisen og i pakken: Stige, gelænder, monteringsbeslag og frit valg mellem 8 forskellige og moderne RAL-farver (se oversigt). ColourLine er for dem der ikke er bange for at fyre lidt op under farverne i hjemmet.

 

HEMSESTIGER PLUS I TRÆ

FAKRO MSU Universal hemsetrappen er en meget populær trappe udført i træ i højeste kvalitet. De ensartede trin og den lette konstruktion sikrer en optimal funktionalitet og komfort når man skal fra det ene rum til det næste. Man kan frit vælge om man ønsker at montere gelænderet til højre eller til venstre (ekstraudstyr).

FAKRO MSA Altero trappen med forskelligartede trin er en meget populær trappe udført i træ i høj kvalitet. Trinnene og den lette konstruktion sikrer en optimal funktionalitet og komfort når man skal fra det ene rum til det næste. Trappen er ideel i rum med meget begrænset plads til montagen eller hvor der er begrænset med plads til adgangen til loftet. Man kan frit vælge om man ønsker at montere gelænderet til højre eller til venstre (ekstraudstyr).

FAKRO MSS Superior trappen er den største trappe i programmet, karakteriseret ved et robust og brugervenligt design. Den øgede brugervenlighed ses ved de meget brede og behagelige trin og den knap så stejle montage af trappen i rummet. Trappen er produceret i gran og kan males i enhver farve man måtte ønske. Man kan frit vælge om man ønsker at montere gelænderet til højre eller til venstre (ekstraudstyr).

FAKRO MSW Winder trappen med enten et højre- eller venstredrej i kombination med FAKRO MSS Superior trappen gør det muligt at tilpasse trappen præcist til rummet og indretningen. Kombinationen af MSW Winder og MSS trappen gør det muligt at benytte trappen steder med en loftshøjde op til 357 cm. Man kan frit vælge om man ønsker at montere gelænderet til højre eller til venstre (ekstraudstyr).

 

TILBEHØR TIL LOFTTRAPPER OG HEMSESTIGER

RÆKVÆRK LXB-U - Beskyttelsesrækværk udført i fyrretræ, sikrer loftsåbningen fra loftsetagen, og gør det også nemmere at gå ned af trappen. Den monteres direkte i gulvet på loftet ved hjælp af kantbeslag til montage. Rækværkets størrelse er tilpasset den største størrelse lofttrapper – 86 x 140 cm, og det kan anvendes ved alle mindre trappestørrelser.

KANTBESLAG TIL MONTAGE LXK - Kantbeslag til montage gør det lettere og hurtigere at montere trappen i loftet. Monteret i hjørnerne på karmen stabiliserer de konstruktionen og garanterer at diagonalerne holder den samme længde. De stifter der er skruet ind i kantbeslagene sikrer at trappen i loftet hurtigt og nøjagtigt bringes i vater.

FØDDER LXS - Disse monteres på stigens sidste segment som finish på trappen. Det giver trappen et æstetisk udseende, og takket være den rigtige formgivning forbedrer det stigens stabilitet. Egenskaberne i det materiale som de er udført i medfører at de ikke ridser i gulvoverfladen. Tilgængelige for segmenttrapper med træstige (med undtagelse af stiger i 4 segmenter).

KANTLISTER LXL - Kantlister tjener til at dække revner omkring trappen, som er opstået i forbindelse med monteringen i loftet. De er udført i fyrretræ i naturlig farve (LXL-P) eller hvis (LXL-W) eller af PVC (listerne LXL-PVC). Enkel og let montage giver en hurtig og æstetisk finish på den monterede trappe. I tilfælde af PVC lister kræves der ikke nogen søm for at sætte dem fast til karmen. LXL-PVC lister føres i hvid*.

GREB LXZ - Gør det muligt at lukke LXW-lugen fra loftslokalet, dvs. mens der udføres vedligeholdelsesarbejder på loftet eller på taget.

TOPKARM LXN - Den er udført i fyrretræ passer perfekt sammen med karmen som er monteret på loftstrapper, og gør det samtidigt muligt at afslutte hullet i loftet på en æstetisk måde. I tilfælde af etageafgrænsninger som er tykkere end 31 cm, for trapper med 4 segmenter, samt LST og LSZ Saxe-trapper tjener topkarmen ydermere som et element der forlænger karmens højde, og gør det muligt at montere LXW-luge.

TOPLUGE LXW - Denne forhindrer at der blæser støv ind og samler sig på lemmens overflade og stigen på den sammenfoldede loftstrappe. Den forbedrer parametrene for trappens isolering og tæthed. Toplugen består af en ramme med en termoisolerende lem med en tykkelse på 3,6 cm, beslag, greb til forstærkning, servomotor på gas, samt drejelige greb til at lukke. Rammen er endvidere udstyret med en omsluttende tætningsliste.

ISOLERINGSSÆT LXD - Isoleringssættet tjener til en hurtig og tætsluttende udførelse af termisk isolering af åbninger mellem karmen på den monterede trappe og åbningen i loftet. Anvendelsen af dette sæt gør det muligt at opnå en såkaldt „varm montage”, som er særlig vigtig ved energirigtigt byggeri og i passive (bæredygtige) huse. I sættet indgår der en fugtbestandig krans og termoisolerende materiale i form af klodser af fåreuld samt krans, som tillader fugtgennemtrængning.