We have been with you and for you for 30 years! - FAKRO

VI HAR VÆRET MED DIG I 30 ÅR!

Ordet 'Hjem' bringer positive konnotationer som hygge, sikkerhed, varme, beskyttelse og mennesker, der er os nær.

Hos FAKRO arbejder vi hver dag på, hvordan vi kan være med til at sikre kundernes boliger med den rigtige mængde naturligt og behageligt lys, frisk luft og udsyn.

Derfor har FAKRO trofast fulgt sin mission og fremstillet innovative produkter og løsninger til private hjem, institutioner og erhverv gennem de sidste 30 år.

Vi leverer ikke kun produkter, men også komplette løsninger som eldrevne eller manuelt betjente, der gør hjemmeoplevelsen til en sand fornøjelse.

Vi startede med ovenlysvinduer og loftstiger, nu inkluderer vores produktsortiment også fladtagsvinduer, facadeelementer samt en lang række andre produkter.

Vi tilbyder et fuldt tilbehørsudvalg til alle de typer vinduer, som vi producerer, hvis mål er at sikre beskyttelse mod overdreven varmeforøgelse, herunder markiser og indvendigt dekorativt tilbehør.

 

Et hus udstyret med FAKRO produkter handler ikke kun om design, men også om brugbarhed, holdbarhed og energieffektivitet.

Et omfattende produktprogram til det intelligente hjem

30 ÅR MED FAKRO

I dag er FAKRO en af ​​de mest dynamiske og hurtigst voksende virksomheder i den verdensomspændende vinduesindustri.

FAKRO-koncernen, der beskæftiger mere end 4.000 ansatte, består af 11 produktions- og 17 distributionsselskaber og eksportandelen tegner sig for mere end 70%.

FAKRO-produkter findes i over 50 lande over hele kloden - hvor der er en efterspørgsel efter vores produkter og løsninger.

Kulturen i FAKRO har fra første dag været INNOVATION og vi anser det som en del af vores DNA.

Mere end 100 ingeniører arbejder i vores moderne udviklingscenter, som igen står bag 180 patentansøgninger og brugsmodeller gennem årene.

Da markederne har forskellige behov, vil man kunne finde FAKRO-produkter som garageporte, yderdøre, skydedøre osv.

På det danske marked markedsfører vi to distinktive kategorier: Ovenlyskategorien med tilbehør og Trappekategorien med trapper, hemsestiger og skunklemme.

 

FAKRO fylder 30 år i 2021 og vi har været repræsenteret med eget salgsselskab i Danmark siden 2013.

FAKRO’s historie