We have been with you and for you for 30 years! - FAKRO

VI HAR VÆRET MED DIG I 30 ÅR!

Hos FAKRO arbejder vi hver dag på at være med til at sikre kundernes boliger med den rigtige mængde naturligt og behageligt lys, frisk luft og udsyn.

Derfor har FAKRO trofast fulgt sin mission og fremstillet innovative produkter og løsninger til private hjem, institutioner og erhverv gennem de sidste 30 år.

Vi leverer produkter og løsninger, som kan betjenes manuelt som elektrisk, der gør hjemmeoplevelsen til en sand fornøjelse.

FAKRO begyndte med ovenlysvinduer og lofttrapper, nu inkluderer vores produktsortiment også fladtagsvinduer, facadeelementer samt en lang række andre produkter.

Et hus udstyret med FAKRO produkter handler ikke kun om design, men også om brugbarhed, holdbarhed og energieffektivitet.

Et omfattende produktprogram til det intelligente hjem

30 ÅR MED FAKRO

I dag er FAKRO en af ​​de mest dynamiske og hurtigst voksende virksomheder i den verdensomspændende vinduesindustri.

FAKRO-koncernen, der beskæftiger mere end 4.000 ansatte (i 2021), består af 13 produktions- og 17 distributionsselskaber og eksportandelen tegner sig for mere end 70%.

FAKRO-produkter findes i over 50 lande over hele kloden - hvor der er en efterspørgsel efter vores produkter og løsninger.

Kulturen i FAKRO har fra første dag været INNOVATION og vi anser det som en del af vores DNA. Mere end 100 ingeniører arbejder i vores moderne udviklingscenter, som igen står bag 180 patentansøgninger og brugsmodeller gennem årene.

Da markederne har forskellige behov, vil man kunne finde FAKRO-produkter som garageporte, yderdøre, skydedøre osv. i porteføljen.

På det danske marked markedsfører vi to distinktive kategorier: Ovenlyskategorien med tilbehør og Trappekategorien med trapper, hemsestiger og skunklemme.

FAKRO fylder 30 år i 2021 og vi har været repræsenteret med eget salgsselskab i Danmark siden 2013.

En kort film om FAKRO’s historie