FAKRO company was established in the 1991 in Nowy Sacz

Vores historie

FAKRO blev grundlagt i 1991 i Nowy Sacz, en meget smuk by beliggende 100 km syd for Krakow og omtrent samme afstand fra de polske Tatra-bjerge.

Selskabets rødder løber imidlertid meget dybere. Ideen om at oprette et firma, der producerer tagvinduer i Polen, blev virkelighed for snart 30 år siden. Grundlægger af FAKRO, Ryszard Florek - den nuværende præsident for virksomheden og fælles ejer, etablerede i 1986 et savværk i sin hjemby, Tymbark. Med de penge Florek tjente ved at sælge forskellige produkter muliggjorde en professionel produktion af tagvinduer nogle år senere.

Meget er sket siden og i dag er FAKRO en af ​​verdens førende producenter af ovenlysvinduer og lofttrapper og er den ubestridte leder i Polen af samhandel med udlandet. FAKRO Group består af 13 produktionsselskaber og en række udenlandske datterselskaber. FAKRO beskæftiger i 2019 mere end 4.000 medarbejdere.

Virksomheden tilbyder et meget omfattende udvalg af ovenlysvinduer sammen med et bredt udvalg af tilbehør og lofttrapper.