Company Mission

Vores Mission

Vi leverer produkter til byggeriet, som bidrager til livskvalitet.

Vores ovenlysvinduer er sikre, energieffektive og miljømæssigt forsvarlige.

Vi har fokus på følgende

 

UDVIKLING

  

En stærk og stabil position blandt verdensledere inden for byggebranchen.

FAKRO er en af de mest dynamiske og hurtigst voksende vinduesproducenter i verden. Denne voksende popularitet er takket være, at vores produkter er holdbare, funktionelle, sikre og energieffektive.

Faktisk har deres overlegne kvalitet resulteret i at de er blevet en integreret del af det moderne byggeri. FAKRO er dermed med til at forbedre livskvaliteten for mennesker over hele verden.

INNOVATION

 

Sikre, energieffektive og miljøvenlige produkter.

FAKRO lægger vægt på innovation. I dag har vores fremadstormende tilgang set os blive et af de hurtigst voksende virksomheder i Polen såvel som den hurtigst voksende ovenlysvinduesproducent i verden. I centrum for denne vellykkede tilgang er vores eget, moderne Forsknings- & Udviklingscenter. Her arbejder mere end 100 ingeniører med udvikling af nye produkter og patenter.

Denne forpligtelse til innovation betyder, at som virksomhed eksporterer FAKRO ikke kun produkter til hele verden, men er også et kreativt arnested for polske ingeniører. På den måde er vi stolte over at bane vejen for fremtiden for polsk industri.

ANSVAR

Virksomhedens brede ansvar for og hensyn til medarbejdere, miljøet og kunder.

Hos FAKRO fokuserer vi på tre hovedområder: Udvikling af det intelligente og sunde hjem; energieffektivitet af vores produkter og det mindst mulige fodaftryk på planeten.

Med et mål om at skabe varmere og sundere boliger har vi allerede med succes introduceret mange markedsledende innovationer såsom automatiske luftindtag, solfangere og vores meget energieffektive Thermo ovenlysvinduer, der øger de termiske isoleringsparametre.

Vi udvider løbende udvalget af produkter udstyret med det trådløse kommunikationssystem Z-Wave.

ENTUSIASME

   

Kreativitet, effektivitet og jobtilfredshed.

Vi brænder for at gøre en forskel. For at gøre tingene bare lidt bedre hver dag. Vi har mange års erfaring, hvilket igen har gjort det muligt for os at blive et førende navn på det globale marked.

Vi ønsker at give kunderne en følelse af sikkerhed og tilfredshed, uanset hvilket produkt de køber fra os. Kompetente og højt kvalificerede medarbejdere er drivkraften i vores virksomhed.

Den økonomiske udvikling i Polen

Udover at være en af Polens største virksomheder og eksportører, så bruger FAKRO også mange ressourcer på at bidrage til den økonomiske udvikling i Polen på flere niveauer.

CEO og grundlægger af FAKRO, Ryszard Florek, etablerede foreningen ‘Think about the Future Foundation’ som har til formål at fokusere på og informere om økonomiske og markedsmæssige mekanismer såsom fri og fair konkurrence og dens betydning for den økonomiske udvkling.