Zastosowanie okien dachowych

Løsninger med ovenlysvinduer

Standardprojekter

At montere vinduer i taget er en helt almindelig del af næsten ethvert byggeprojekt i dag. Det være sig vinduer til skråtage eller til flade eller næste flade tagkonstruktioner. Ovenlys bringer lys ind i rummet, skaber udsyn og overblik og gør det effektivt at udskifte luften i rummet med ventilationssystemet på vinduet.

Afhængigt af loftstypen og kundens krav, så kan praktisk talt ethvert rum i hjemmet eller på kontoret blive udstyret med et ovenlysvindue. Deres alsidighed og enkle montage betyder, at ovenlysvinduer benyttes vidt og bredt i byggeriet.

Typowe realizacje
Typowe realizacje

 

Ikke-standardløsninger

Arkitekter holder ofte af at tænke ud af boksen og tegne FAKRO produkter ind i projekterne i dimensioner, som ikke altid just er indenfor de typiske standardstørrelser. Det kan give fantastiske projekter med flotte løsninger og FAKRO understøtter den slags lidt skæve ideer ved netop at kunne tilbyde produktion af selv små serier med vinduer i andre størrelser end de mest gængse.

Niestandardowe rozwiązania
Niestandardowe rozwiązania

 

Ovenlys i det moderne byggeri

Den moderne arkitektur kigger konstant efter nye løsninger og ideer. Ovenlysvinduer passer fint ind i traditionelt og i moderne arkitektur grundet de mange spændende løsninger, som FAKRO kan tilbyde. Ikke kun skæve størrelser, men også kombinationer eller versioner af vinduer.

Architektura
Architektura