25 års innovation og udvikling - FAKRO

FAKRO fejrede 25 års jubilæum i 2016

 

Etableret i 1991...

FAKRO Group fejrede sit 25 års jubilæum i 2016 og festlighederne bestod af mange events, som fortsatte året ud på alle markederne verden over.

Selve jubilæet blev afholdt i dagene 22-24 januar på Hotel Warszawianka nær den polske hovedstad, Warszawa. Mere end 500 gæster fra Polen og resten af verden deltog i festlighederne og blandt gæsterne var arkitekter, forretningspartnere, journalister og ledere fra de forskellige salgsselskaber verden over.

Jubilæumskonference

En række spændende aktiviteter og præsentationer var på menuen under Jubilæumskonferencen, hvor gæster fra det meste af verden deltog. Blandt motivational speakers deltog Jacek Walkiewicz og Krzysztof Sarnecki. Emnerne var professionel og personlig udviking.

Trends indenfor byggeriet

Belgiske Herman Konings præsenterede en lang række af de eksisterende og kommende trends indenfor byggeriet i Europa og resten af verden.

FAKRO familien

Partnere og medarbejdere i FAKRO koncernen deltig aktivt på konferencen hvor balancen mellem passion for arbejdet og forretning blev diskuteret. Panelet "Passion, Sundhed og Forretning” bestod af Carsten Nentwig – co-founder og CEO i FAKRO Østrig, Thierry Raets – co-founder og CEO i Albintra (Belgien), Sebastian Talarczyk – medlem af FAKRO Management Group, produktdirektør Henryk Musiał, direktør for Logistik & Distribution, Arkadiusz Gdula, Marcin Małecki – partner i PIMAR Company, Roman Tarnowski – ejer og CEO i Omega samt Maciej Sawicki – generalsekretær i Polish Football Association (PZPN).

“Tænk på fremtiden Foundation” grundlagt af Ryszard Florek, præsidenten for FAKRO forberedte et panel om udvikling af markedet for byggematerialer i Polen i samarbejde med den polske sammenslutning af producenter og distributører af byggematerialer.

Ryszard Florek præsenterede sammen med Janusz Komurkiewicz, bestyrelsesmedlem FAKROs udviklingsstrategi. ”Vores mål, som vi planlægger at nå inden 2020, er at øge den globale markedsandel”, forklarede Ryszard Florek. FAKRO planlægger også at udvikle sit produktsortiment i overensstemmelse med virksomhedens mission og styrke samarbejdet med kunder over hele verden. I 2016 udvides FAKRO programmet med en række nye løsninger inden for ovenlysvinduer, fladtagsvinduer samt facadevinduer (ikke markedsført tidligere).

Aktiviteter ved siden af konferencen

Gæster og journalister fik rig mulighed for at gennemgå eksisterende og nye produkter sammen med produktcheferne indenfor de forskellige områder. Dette er en god måde at mærke interessen for mulige nye produkter til markederne på.

Jubilæumsgalla

 

Jubilæumsgalla

Jubileumsgallaens værter var de to velkendte tv-journalister, Anna Popek og Roman Młodkowski. Mere end 500 gæster fra 31 lande deltog i begivenheden, herunder forretningspartnere, arkitekter og journalister.

Festlighederne var en stor mulighed for at opsummere 25 års FAKRO udvikling og resultater. Præsentationen om FAKROs historie suppleret med anekdoter fra virksomhedens liv blev gennemført af Bożena Damasiewicz - direktør for hovedkontoret og Paweł Kołbon - leder af produktuddannelsesafdelingen. Se mere ved at klikke på videoen.

 

 

25 års innovation og udvikling - FAKRO
De mest engagerede partnere blev tildelt statuetten "25-års jubilæumspartner" som en tak for deres samarbejde og tillid. Janusz Komurkiewicz - bestyrelsesmedlem åbnede ceremonien. 13 partnere fra Polen og 13 partnere fra udlandet blev hædret med prisen. De polske partnere modtog statuetten fra Ryszard Florek og Adam Muller - direktør for indenrigssalg, mens partnere fra udlandet blev tildelt statuetter af Ryszard Florek i selskab med Jacek Kulpa - eksportdirektør.

 

Der blev også præsenteret en film under gallaen, der er et udstillingsvindue for FAKRO innovation. Denne film viser udviklingen af virksomheden og teknologiske ændringer, der er sket i løbet af 25 år. FAKRO udenlandske hold overraskede også ved at sende lykønskninger og ønsker om yderligere succes. Det var en dejlig oplevelse at se videoer lige fra New Zealand til Kenya.

Teatret “Ocelot” tilføjede pragt til Jubilæumsgallaen med deres optræden i rammen af et FAKRO-vindue. Bandet Kombii, aftenens hovedindslag fik publikum til at synge og danse. Da koncerten var færdig, blev scenen overtaget af duoen Paulina Tarasińska - vinder af tv-showet "Clash of the Choirs" og Tomasz Dudek - en erfaren DJ og kendt radiovært.