Kvalitets system

Indbygget kvalitet

FAKROs kvalitetssikringssystem fungerer som en integreret del af den samlede produktionsproces fra råvare til færdigvare. Det er med til at sikre en ensartet, høj kvalitet, som kunderne kan have tillid til.

Vi tænker langsigtet og ønsker at være en af verdens største producenter af ovenlysvinduer. Det kræver engagerede, kompetente medarbejdere, innovativ teknologi og konstant udvikling af arbejdsprocesserne. Polen er i dag verdens største producentland af ovenlysvinduer og inden for en lang række forbrugerprodukter som bl.a. personbiler, står Polen meget stærkt.

Det er ikke nok at have en kvalitetskontrol centralt. Mindst lige så vigtigt er det, at den enkelte medarbejder er med til at sikre kvaliteten i sit arbejde. Et motiveret, kompetent team, der konstant roterer rundt til de forskellige processer, er alfa omega for at der kommer kvalitetsvinduer ud til kunderne.

Udover de mange kvalitetssystemer, er forskningsafdelingen med dets testcenter for varme, kulde, saltvand osv. af meget stor betydning for både udvikling og sikker produktion af vore produkter. Laboratoriet tester produkterne til deres yderste grænse for netop at sikre, at de vil kunne klare storme, kraftig regn, hedebølger, russisk vinter og almindelig brug mange år frem.

Takket være den indbyggede kvalitet i alt hvad vi producerer, kan FAKRO tilbyde 10 års garanti på ovenlysvinduerne og hele 20 års garanti på glas og hængsler på udvalgte modeller.