Fakros mission och vision

Mission

Vi gør boligen attraktiv med produkter som er sikre, energieffektive og miljøvenlige.

 

 

UDVIKLING

  

En stærk og stabil position blandt markedslederne i byggevarebranchen.

FAKRO er en dynamisk producent med fokus på konstant udvikling og forbedring af eksisterende løsninger. Kravene fra kunder og myndigheder til vore produkter er, at de skal blive stadig mere langstidsholdbare, funktionelle, sikre og energieffektive. Takket være en vedvarende udvikling siden etableringen i 1991, står FAKRO i dag som et stærkt alternativ indenfor ovenlys og trapper.

INNOVATION

 

Sikre, energieffektive og miljøvenlige produkter.

Innovation og en utrættelig kamp for at gøre tingene bedre betyder, at FAKRO er et af Polens hurtigst voksende virksomheder. Vi har egen, moderne udviklingscenter og vi er indehaver af en lang række patenter og flere kommer til hvert år. Vi tror på, at ved at sætte nye standarder indenfor hvordan vi tænker ovenlys, har vi en berettigelse på markedet i årene fremover.

ANSVAR

FAKRO tager et direkte og indirekte socialt ansvar til fordel for omverden.

Vi tager ansvar for den verden, som bidrager til materialer og ressourcer, der indgår i produktionen af vore produkter. En anden og meget vigtig ressource er de mange mennesker i organisationen, som hver dag gør det muligt at sælge løsninger med fokus på energieffektivitet og livskvalitet til vore kunder.

ENTUSIASME

   

Kreativitet, effektivitet og glæde ved jobbet.

Mennesker der vil og kan, gør hele forskellen - også i FAKRO. Et sundt arbejdsmiljø bestående af entusiastiske professionelle, der ønsker at gøre en forskel, er det fundament vi skal bruge for at kunne udvikle og markedsføre kvalitetsprodukter.

Det frie marked

Udover det traditionelle arbejde med at sikre vækst indenfor produktion af kvalitetsprodukter og øge salget på de mange markeder, følger FAKRO konstant den økonomiske udvikling på hvert marked. FAKROs grundlægger, Ryszard Florek, har i den sammenhæng etableret Think about the Future Foundation for at være med til at fremme forståelsen for økonomi og de frie markedsmekanismer.