Building Green

FAKRO PÅ BUILDING GREEN 2018

For 5. år i streg var FAKRO repræsenteret på årets Building Green messe for byggeriet i Forum, København.

"Vores stand blev besøgt af vidt forskellige professionelle indenfor byggeriet og vi havde i år fokuseret på det klassiske ovenlysvindue til nybyggeri og renovering," fortæller Christian Nygaard, Projektchef i FAKRO.

FAKRO vidste en kombination af nye og eksisterende produkter. Blandt de nye var den revolutionerende tagaltan, Galeria, i en ny størrelse: 114 x 255 cm. FAKRO leverer, som de eneste på markedet, i øvrigt tagaltanen i tre størrelser. Desuden viste man det nyeste indenfor tophængte ovenlysvinduer, FAKRO preSelect i en flot dimension, 94 x 160 cm.

"Galeria er altid et tilløbsstykke og faktisk sælger den ganske godt på projektmarkedet, den er ikke bare blikfang på messerne rundt om," fortæller Nygaard.

Udover Galeria viste man de innovative fladtagsvinduer beregnet til taghældninger fra 0 til 15 grader og som leveres enten i fast karm eller med elektrisk åbne-lukke-funktion. Der var også der plads til at vise et koncept med en kvist bestående af ovenlysvinduer, som dermed bringer maksimalt lysindfald og giver en fantastisk rumfornemmelse i boligen.