Press releaser

Nyheder

FAKRO som Gazelle 2018
2018-11-26

Det er med stor glæde, at FAKRO Danmark er blevet kåret til Børsen Gazelle 2018.
Accepter

FAKRO PÅ BUILDING GREEN 2018
2018-11-08

For 5. år i streg var FAKRO repræsenteret på årets Building Green messe for byggeriet i Forum, København. "Vores stand blev besøgt af vidt forskellige professionelle indenfor byggeriet og vi havde i år fokuseret på det klassiske ovenlysvindue til nybyggeri og renovering," fortæller Christian Nygaard, Projektchef i FAKRO.

Accepter

FAKRO at Danish trade fair – BYGGERI’18
2018-03-29

FAKRO, the vice-leader in the global market of roof windows presented its top products during the 18th edition of BYGGERI’18. The Danish trade fair took place between 13-16 March, 2018 in Fredericia. Innovative solutions such as the range of flat roof windows, including the walkable DXW window and the multicolour design of DEF ColourLine attracted a significant interest.
Accepter

FAKRO Danmarks ledelse mødtes med Polens statsminister, HE Beata Szydlo i forbindelse med et møde om udveksling af erfaringer fra hhv. de polske og danske markeder.
2017-06-22

Fredag, den 9. juni 2017 mødtes 17 danske og polske virksomheder med den polske statsminister under hendes besøg til Danmark. Mødet blev afholdt hos Dansk Industri (DI).
Accepter

FAKRO på Building Green Aarhus 2017
2017-03-02

FAKRO på Building Green Aarhus 2017

 

 

FAKRO har gennem årene deltaget på Building Green i Forum i København og oplevet en meget stor interesse for produkter og løsninger fra de mange besøgende.

Derfor han man valgt også at deltage på den jyske udgave af Building Green i Aarhus i dagene 29.-30. marts 2017.

På messen vil FAKRO fokusere på løsninger til tage med en lav hældning og præsenterer en verdensnyhed, som skal være klar til salg i løbet af foråret. Løsninger til flade tage op til maksimale 15 grader er meget populære i Danmark.

FAKRO ønsker at videreudvikle det eksisterende program til at omfatte løsninger, der kan monteres i taghældninger i op til 30 grader - noget ingen andre kan tilbyde på markedet.

FAKRO Alt-i-én-Pakker
2015-04-12

Med en Alt-i-én-Pakke bestående af ovenlysvindue, inddækning, installationsprodukter og mørklægningsgardin, gør FAKRO det meget lettere og hurtigere at være kunde og forhandler.

  • Ovenlysvinduet er et vippe- eller tophængt vindue i hvid polyuretanlak i en af de 14 valgfri størrelser
  • Inddækningen er ligeledes valgfri og kan enten være beregnet til profilerede eller flade tagmaterialer
  • Karmisolering og undertagskrave følger med som installationsprodukter for at sikre en optimal montage
  • Kunden vælger om man ønsker et sort eller hvidt mørklægningsgardin

Leveringstiden for samtlige pakker er én arbejdsdag og indholdet leveres på én gang til kundens anviste adresse.

Ved at benytte pakkerne hos de forhandlere, som markedsfører disse - oftest på deres websites - skal kunden primært informere forhandleren om tagmaterialer og hvilken farve man ønsker på gardinet. Derved slipper man for at skulle gennemlæse kataloger og man kan være sikker på, at alt det der skal bruges for at montere vinduerne, kommer med en gang for alle.

Dermed bliver købet og montagen af et ovenlysvindue ikke meget mere enkelt.

Accepter

Ny FAKRO website
2015-04-07

FAKRO har netop lanceret en intuitiv hjemmeside, som betyder et langt bredere og dybere indhold om vore produkter. Hjemmesiden er moderne og følger trenden indenfor web design. 

Velkommen på vores nye hjemmeside!

www.fakro.dk

 

Accepter

Ny generation af udvendige markiser
2014-06-03

FAKRO har lanceret en ny markise - AMZ NewLine - som har et æstetisk, moderne design. En markise er en meget effektiv måde at nedsætte temperaturen i rummet på.

AMZ NewLine koster fra 375 kr. og kan købes hos din FAKRO forhandler nu. 

Accepter