Forskning och utveckling

Forskning og udvikling

FAKRO har et team på over 100 dygtige og innovative ingeniører i udviklings- og testafdelingen på fabrikkerne i Polen. De arbejder på at få de mange gode ideer fra kunder og medarbejdere vendt fra ide til virkelighed. FAKRO er desuden indehaver af mange patenter og der indsendes hvert år flere hundrede patentansøgninger til myndighederne.

Til trods for, at godkendelsesprocessen fra ide til færdigt produkt kan være lang og meget krævende, er det takket være et fleksibelt set up og et begrænset bureaukrati indenfor koncernen muligt at sikre lancering af nye produkter hvert år. De nye produkter vises frem på Europas forskellige byggemesser som Byggerimessen i Danmark, Budma i Polen og Bau i Tyskland.

Blandt de innovative løsninger og produkter, som FAKRO markedsfører, er det patenterede topSafe indbrudsikringssystem - standard i Danmark - som sikrer brugeren bedst muligt mod indbrud via ovenlysvinduet. Takket være ekstra stærke hængsler og låse, er det ikke muligt at tvinge sig let adgang gennem vinduet.

Et andet innovativt produkt, som har en række fordele for brugeren, er det tophængte preSelect ovenlysvindue. Der er tale om et tophængt vindue inklusiv vippefunktionen - altså to funktioner i ét. Den innovative skudrigle i karmfalsen letter skiftet mellem de to åbningsfunktioner og er helt ukompliceret.

FAKRO markedsfører tilmed ovenlysvinduet med markedets største, ubrudte glasareal på hele 94 x 206 cm. proSky- og Duet proSky-produkterne tilbyder kunden meget store vinduer til en favorabel pris. Dertil er vinduerne udstyret med en rotationsakse et stykke over det normale for et vippevindue. Det sikrer endnu bedre komfort grundet en større frihøjde.